Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over onze Escape Room? Op deze pagina vind je antwoorden op veel gestelde vragen.


Waar is het?

Ons adres is Domineeskamp 8 in Raalte. De ingang zit links (ongeveer 3 meter) naast de ingang van Jumbo Raalte. De routebeschrijving naar Domineeskamp 8 wordt niet altijd even goed weergegeven. Domineeskamp 6 werkt altijd, dit is het adres van Jumbo Raalte.

Moet ik reserveren?
Ja, je kunt alleen de kamer spelen met een reservering. Reserveren kan hier.

Wat kost het?
De kamer kost 110 euro.

Hoe lang duurt het spel?
Je hebt maximaal 60 minuten om de missie te volbrengen.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Dit kan via de chat, ons contactformulier of via de mail: info@escaperoomraalte.com.

Met hoeveel personen kan ik de kamer doen?
Mission Impossible is geschikt voor minimaal 3 personen en maximaal 8 personen. Voor kinderfeestjes geldt een maximum van 10 kinderen. De Slagerij is geschikt voor minimaal 3 personen en maximaal 6 personen. De Slagerij is niet geschikt voor kinderfeestjes.

Ik wil reserveren op een tijdstip die er niet tussen staat, wat nu?
In overleg kunnen wij altijd kijken wat de mogelijkheden zijn, wij kunnen echter niets garanderen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waar kan ik parkeren?
Je kunt parkeren op de parkeergelegenheid bij Jumbo Raalte. Hier kun je 2 uur gratis parkeren met de blauwe schijf. ‘s Avonds na 18.00 uur (met uitzondering van vrijdagavond, koopavond) kun je geheel gratis parkeren en heb je geen blauwe schijf nodig.

Is de locatie toegankelijk voor rolstoel gebruikers?
Escape Room Raalte is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. De ingang betreft een trap, er is helaas geen lift aanwezig.

Wat moet ik doen zodra ik gereserveerd heb?
Als je een reservering hebt gemaakt, ontvang je direct van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, controleer dan eerst even de spam folder. Heb je hier ook niets ontvangen? Neem dan contact met ons op. Een dag van te voren ontvang je een herinneringsmailtje van ons.

Hoe laat wordt ik verwacht?
Je wordt 10 minuten van te voren verwacht bij de ingang van Escape Room Raalte. De ingang van Escape Room Raalte is te vinden 3 meter links naast de ingang van Jumbo Raalte.

Kan ik pinnen?
Ja je kunt bij ons pinnen.

Is de kamer geschikt voor gezinnen?
De kamer “Mission Impossible” is zeer geschikt om met het gezin te doen. Er zitten leuke elementen in waarbij de kinderen goed kunnen helpen bij het oplossen van de opdracht. Adviesleeftijd vanaf 8 jaar. De kamer “De Slagerij” is ook geschikt voor gezinnen, de minimale adviesleeftijd hier 12 jaar. “De Slagerij” is spannend, maar niet eng. Er zitten geen acteurs in de kamer.

Wat als ik last krijg van claustrofobie?
De deur van de kamer “Mission Impossible” gaat niet op slot. Mocht je last krijgen van claustrofobie dan is het altijd mogelijk om de kamer te verlaten. Ook bij de kamer “De Slagerij” is het mogelijk dat de deur niet op slot gaat.

Is het mogelijk om wat te eten en te drinken?
Het is niet mogelijk om wat te eten en te drinken bij ons. Wij hebben geen horecagelegenheid. Wel beschikt Raalte over verschillende mogelijkheden om wat te drinken en te eten. Bierbrasserie Zuiderbuur zit bij ons om de hoek.

Hoe ver is het lopen naar de locaties waar jullie mee samen werken?
Bierbrasserie Zuiderbuur zit op 150 meter afstand, ongeveer 2 minuten lopen.

Wat als ik last minute wil annuleren?
Je kunt nog maximaal 2 dagen van te voren je reservering annuleren. Als je op het laatste moment (minder 2 dagen van te voren) je reservering wilt annuleren, brengen wij €50,- in rekening.

Kan het spel ook door Engelstaligen gespeeld worden?
Beide kamers kunnen gespeeld worden door mensen die Engels spreken.  Laat wel even weten bij de reservering dat je de Engels variant wilt spelen.

Escape Room Raalte is also suitable for international people. Let us know if you would like to play the English version.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Alles over hoe wij omgaan met jouw gegevens vind je in onze privacy policy.

Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via het contactformulier of mail je vraag naar info@escaperoomraalte.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Openingstijden
Maandag18.30 – 23.00 uur
Dinsdag18.30 – 23.00 uur
Woensdag14.00 – 23.00 uur
Donderdag18.30 – 23.00 uur
Vrijdag14.00 – 23.00 uur
Zaterdag10.00 – 22.00 uur
Zondag10.00 – 22.00 uur
Contact

Escape Room Raalte
Domineeskamp 8
8102 CC Raalte
info@escaperoomraalte.com