Kinderfeestje

Corona Update – 12-01-2020

Na aanleiding van de persconferentie van 12 januari 2021 moeten wij helaas onze deuren sluiten. Heb je een reservering bij ons staan, dan zullen wij deze annuleren en je hierover berichten via de mail.


Kinderfeestje bij Escape Room Raalte

Jarig of bijna jarig?  Vier jouw kinderfeestje bij ons! Je gaat met je vrienden/vriendinnen op missie in één van onze kamers. Jullie hebben 60 minuten de tijd en je kunt dit met maximaal 10 kinderen doen. Een unieke ervaring om je verjaardag te vieren!

2 KAMERS
De Spion

Jullie zijn op een kantoor van geheime agenten. Louis, een medewerker, wordt er van verdacht dat hij ergens in zijn kantoor geld heeft verstopt. Dit geld is vervalst en mag niet in de verkeerde handen terecht komen. Lukt het jullie om op tijd het vervalste geld te vinden?

Maximaal 10 kinderen
Geschikt vanaf 8/9 jaar tot 12/13 jaar

De Slager

Op onze locatie werkt een slager in de slagerij. De slager is een lieve man, maar hij is nogal slordig. Hij is een aantal alle onderdelen van zijn koe kwijt. De slager kan nu niet verder werken. Hij  heeft een paar onderdelen terug gevonden, maar nog lang niet alles. Nu willen wij aan jullie vragen of jullie de slager kunnen helpen en alle onderdelen van de koe kunnen vinden. Als jullie alles hebben gevonden, zal de slager de deur voor jullie openen.

Maximaal 8 kinderen
Geschikt vanaf 9/10 jaar tot 13/14 jaar

Informatie voor de ouders/verzorgers

De puzzels zijn speciaal gemaakt voor het niveau van de kinderen. Als ouders/begeleiders mag je mee naar binnen, maar wij bieden de optie om mee te kijken met de camerabeelden van de groep (altijd erg leuk om te zien wat de kinderen doen en je stimuleert ze om zelf na te denken over de puzzels).

Prijs per kamer: 110,- euro.

Programma:

Ontvangst
15 minuten
Ontvangst met bekertje Ranja en uitleg over de kamer.
De Escape Room spelen
60 minuten
Uitleg over de desbetreffende kamer.
Afsluiting
15 minuten
Korte bespreking van de kamer en we maken een
foto als aandenken. De foto versturen wij via de mail.

Tip: wil je daarna nog een frietje eten met de kinderen dan kan dat bij Robby’s Snacks. Je kunt bij hen vragen naar de mogelijkheden en het is ongeveer 300 meter lopen.

Kinderfeestje Reserveren

Reserveer hieronder jouw kinderfeestje (maximaal 10 kinderen) en geef aan welke kamer je wilt en vermeldt hierbij de gemiddelde leeftijd van de kinderen. Kosten bedragen 110,- euro per boeking. Wil je reserveren op een tijdstip dat er niet tussen staat? Vraag naar de mogelijkheden.

Klik op een datum voor beschikbare tijden, geef het aantal kinderen aan, vul je gegevens in en reserveer daarna via de knop Afspraak bevestigen. De reservering is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, controleer je spam folder in je mail. Ook hier niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Betalen kan contant of per pin.

Huisregels

  • Kom op tijd. Je wordt 10 minuten van te voren verwacht bij de ingang van Escape Room Raalte.
  • De ingang van Escape Room Raalte is te vinden links (ongeveer 3 meter) naast de ingang van Jumbo Raalte.
  • Wijzigingen in het aantal personen hoeft niet door geven te worden. Alleen mogelijk als het maximaal aantal personen niet wordt overschreden.
  • Wijzigingen/annuleringen in reserveringen dienen 2 dagen van te voren worden doorgegeven. Bij een annulering korter dan 2 dagen van te voren, wordt 50 euro in rekening gebracht.
  • Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot Escape Room Raalte.
Openingstijden
Maandag 18.30 – 23.00 uur
Dinsdag 18.30 – 23.00 uur
Woensdag 14.00 – 23.00 uur
Donderdag 18.30 – 23.00 uur
Vrijdag 14.00 – 23.00 uur
Zaterdag 10.00 – 22.00 uur
Zondag 10.00 – 22.00 uur
Contact

Escape Room Raalte
Domineeskamp 8
8102 CC Raalte
info@escaperoomraalte.com