Kinderfeestje

Kinderfeestje bij Escape Room Raalte

Jarig?  Vier jouw kinderfeestje bij Escape Room Raalte! Je gaat met je vrienden/vriendinnen op een missie in onze kamer om de plannen van dubbelspion Louis te stoppen. Dit kan met een groep van maximaal 10 kinderen. Je ouders/begeleiders mogen eventueel ook meedoen met de missie, dit hoeft niet per sé. Een unieke ervaring om je verjaardag te vieren!

Download hiernaast je uitnodigingskaart.

kinderfeestje escape room
Informatie voor de ouders/verzorgers

De kamer wordt speciaal voor een kinderfeestje aangepast op bepaalde aspecten. De puzzels zijn geschikt voor het niveau van de kinderen. De kamer is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8/9 jaar. Als ouders/begeleiders mag je mee naar binnen, maar wij bieden de optie om mee te kijken met de camerabeelden van de groep. De kamer kost 110,- euro per boeking, maximaal 10 kinderen voor een kinderfeestje.

Programma:

Ontvangst
15 minuten
Ontvangst met bekertje Ranja en uitleg over de kamer.
De Escape Room spelen
60 minuten
De groep gaat met haar team van specialisten proberen
de missie te laten slagen. Meer informatie over het
thema van de kamer vind je hier.
Afsluiting
15 minuten
Korte bespreking van de kamer en we maken een
foto als aandenken.

Tip: wil je daarna nog een frietje eten met de kinderen dan kan dat bij Robby’s Snacks. Je kunt bij hen vragen naar de mogelijkheden en het is ongeveer 300 meter lopen.

Kinderfeestje Reserveren

Reserveer hieronder jouw kinderfeestje (maximaal 10 kinderen) en geef aan in de opmerkingen dat het gaat om een kinderfeestje en vermeldt hierbij de gemiddelde leeftijd van de kinderen. Wil je reserveren op een tijdstip dat er niet tussen staat? Vraag naar de mogelijkheden.

Klik op een datum voor beschikbare tijden, reserveer daarna via de knop boeken. De reservering is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, controleer je spam folder in je mail. Ook hier niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Betalen kan contant of per pin.

Huisregels

  • Kom op tijd. Je wordt 10 minuten van te voren verwacht bij de ingang van Escape Room Raalte.
  • De ingang van Escape Room Raalte is te vinden links (ongeveer 3 meter) naast de ingang van Jumbo Raalte.
  • Wijzigingen in het aantal personen hoeft niet door geven te worden. Alleen mogelijk als het maximaal aantal personen niet wordt overschreden.
  • Wijzigingen/annuleringen in reserveringen dienen 2 dagen van te voren worden doorgegeven. Bij een annulering korter dan 2 dagen van te voren, wordt 50 euro in rekening gebracht.
  • Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot Escape Room Raalte.
Openingstijden
Woensdag14.00 – 23.00 uur
Donderdag18.30 – 23.00 uur
Vrijdag14.00 – 23.00 uur
Zaterdag10.00 – 22.00 uur
Zondag10.00 – 22.00 uur
Contact

Escape Room Raalte
Domineeskamp 8
8102 CC Raalte
info@escaperoomraalte.com