Kinderfeestje

Geopend volgens RIVM richtlijnen

Na overleg met Veiligheidsregio IJsselland mogen wij onze escape room weer openen voor kinderfeestjes van kinderen tot en met 12 jaar.

We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM:

– We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Tenzij je als groep uit een huishouden bestaat;
– Wij wassen vooraf en achteraf thuis onze handen;
– Je volgt de richtlijnen van het RIVM (afstand houden, hygiëne en bij blijf thuis bij klachten);
– Je komt 10 minuten van te voren;
– Je volgt ten alle tijden de aanwijzingen van de begeleider op.

Kinderfeestje
Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom met maximaal 10 kinderen.


Kinderfeestje bij Escape Room Raalte

Jarig?  Vier jouw kinderfeestje bij Escape Room Raalte! Je gaat met je vrienden/vriendinnen op een missie in onze kamer. Jullie moeten namelijk op zoek naar het geld. Dit geld is vervalst en mag niet in verkeerde handen komen. Aan jullie team de taak om het geld binnen 60 minuten te vinden. Dit kan met een groep van maximaal 10 kinderen. Je ouders/begeleiders mogen eventueel ook meedoen met de missie, dit hoeft niet per sé. Een unieke ervaring om je verjaardag te vieren!

Download hiernaast je uitnodigingskaart.

kinderfeestje escape room
Informatie voor de ouders/verzorgers

De kamer wordt speciaal voor een kinderfeestje aangepast. De puzzels zijn geschikt voor het niveau van de kinderen. De kamer is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8/9 jaar. Als ouders/begeleiders mag je mee naar binnen, maar wij bieden de optie om mee te kijken met de camerabeelden van de groep. De kamer kost 110,- euro per boeking, maximaal 10 kinderen voor een kinderfeestje.

Programma:

Ontvangst
15 minuten
Ontvangst met bekertje Ranja en uitleg over de kamer.
De Escape Room spelen
60 minuten
De groep gaat met haar team van specialisten proberen de missie te laten slagen. Ze moeten op zoek naar het geld dat Louis (een medewerker van ons CIA kantoor) heeft vervalst. Dit geld mag niet in verkeerde handen vallen. Louis is een uur lang verwijderd uit de kamer, hierdoor heeft de groep alle tijd om op zoek te gaan naar het geld. Kraak de codes en voer de opdrachten uit!
Afsluiting
15 minuten
Korte bespreking van de kamer en we maken een
foto als aandenken. De foto versturen wij via de mail.

Tip: wil je daarna nog een frietje eten met de kinderen dan kan dat bij Robby’s Snacks. Je kunt bij hen vragen naar de mogelijkheden en het is ongeveer 300 meter lopen.

Kinderfeestje Reserveren

Reserveer hieronder jouw kinderfeestje (maximaal 10 kinderen) en geef aan in de opmerkingen dat het gaat om een kinderfeestje en vermeldt hierbij de gemiddelde leeftijd van de kinderen. Kosten bedragen 110,- euro per boeking. Wil je reserveren op een tijdstip dat er niet tussen staat? Vraag naar de mogelijkheden.

Klik op een datum voor beschikbare tijden, reserveer daarna via de knop boeken. De reservering is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, controleer je spam folder in je mail. Ook hier niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Betalen kan contant of per pin.

Huisregels

  • Kom op tijd. Je wordt 10 minuten van te voren verwacht bij de ingang van Escape Room Raalte.
  • De ingang van Escape Room Raalte is te vinden links (ongeveer 3 meter) naast de ingang van Jumbo Raalte.
  • Wijzigingen in het aantal personen hoeft niet door geven te worden. Alleen mogelijk als het maximaal aantal personen niet wordt overschreden.
  • Wijzigingen/annuleringen in reserveringen dienen 2 dagen van te voren worden doorgegeven. Bij een annulering korter dan 2 dagen van te voren, wordt 50 euro in rekening gebracht.
  • Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot Escape Room Raalte.
Openingstijden
Maandag18.30 – 23.00 uur
Dinsdag18.30 – 23.00 uur
Woensdag14.00 – 23.00 uur
Donderdag18.30 – 23.00 uur
Vrijdag14.00 – 23.00 uur
Zaterdag10.00 – 22.00 uur
Zondag10.00 – 22.00 uur
Contact

Escape Room Raalte
Domineeskamp 8
8102 CC Raalte
info@escaperoomraalte.com

× Stel hier je vraag